. : nu är det äntligen dags : .

Oj vad tyst det blev här!! Det var ju egentligen inte alls meningen men sista månaden på graviditeten har slitit på mig och det har inte gjorts något annat än jobba, vila, jobba, vila den senaste tiden. Jag hann vara ledig ca två veckor från jobbet nu iallafall, och det har varit jätteskönt. Men foglossningarna har hållt mig ordentligt i shack och dessutom ensam med båda små prinsarna gör att vissa saker prioriteras bort... :0)

Men idag är det äntligen dags!! Efter lunch läggs jag in och imorgon så snittas jag och vi får äntligen träffa lilla prinsessan!! Känns jättekonstigt att veta om allting som ska hända i förväg liksom. Men ganska skönt också. :0)

Fast det varit oroväckande tyst härinne så har det faktiskt pysslats lite! Passar på att visa ett grattiskort till en av storprinsens tjejkompisar.Papper från Maja Design och motivet från hÄnglar. Texten från Easer.Motivet är givetvis färglagt med Promarkers!Kortet i sin helhet!

Passar på att avsluta med en bild på när prinsarna säger hejdå till magen!Nu ska jag passa på att njuta av barnen några dagar så hoppas jag att det kommer in lite mera pyssel här snart igen!

. : kram på er : .


RSS 2.0