. : hÄngla bäbis : .

På Morkarla träffen släpptes dessa ursöta små skönheter! Fantastiskt söta små knubbisar... :0)Här gjort med den lill tjej-bäbisen, allt i rosa tema! :0) Vikningen är ett sk stafflikort.Kortet sett uppifrån. Här ses också den lilla kanin-skallran, här stämplat på mönstrat papper, urklippt och satt på små 3d-duttar.Motivet i närbild. Färglagt med Promarkers och utstansat med Spellbinders.


Dessa underbara försommardagar önskar jag inget hellre än att få vara ledig och bara gå hemma och njuta av vädret och värmen - men icke - vissa måste jobba, så är det. ;0) Men snart så, blir det lite längre ledigt - får bara hoppas att det är lika bra väder då!

. : kram : .

. : minikort : .

Jag är väldigt förtjust i minikort, 10x10. De är både roliga att göra och väldigt praktiska att ha på lager hemma!
Detta gjorde jag till en minikortsutmaning på Morkarla-träffen:Motivet är från Whiff of Joy och är färglagt med Promarkers.
Wellpapp, Bo Bunny- och Maja Design papper och ett par skruvbrads. Enkelt och fint!Avslutningsvis lite 3d-lack på tårtan! :0)

Själv har jag faktiskt börja räkna ner tiden till jag får gå hem från jobbet. Nu är graviditeten inne i ett tungt skede och jag har fått mer och mer problem med foglossningar och förvärkar, så nu känner jag mig för första gången i den här graviditeten riktigt sliten - fysiskt. Så nu längtar jag faktiskt efter att få gå hem och vila upp mig.
Det är ju ändå bara 6 veckor kvar tílls underverket kommer till oss! :0))

Nu är det dags för lite nattning av lilleman innan det blir soffläge.

Trevlig kväll!

. : kram : .

. : mönstrat papper : .

Det enklaste sättet att få in ett visst mönster, här stjärnor, är nog iallafall att välja ett mönstrat papper med detta mönster på. Enkelt och snabbt!Ett rosa kort med mönstrat stjärnpapper. Bården gjord med en Martha Stewart stans, lite rosa prickigt band och tårtpapper.Motivet från härliga Greeting Farm, målat med Promarkers. Dekorerat med Prima blommor, minirosor, löv och lite bling.

Glöm nu inte bort att det inte är långt kvar till Papperskraft-mässan!! Som dessutom detta år jubilerar, hela 10 år! Smått fantastiskt faktiskt. Samtidigt som mässan arrangeras också en pysselträff, glöm inte att skynda att anmäla Er, det är begränsat antal platser.

Trevlig söndag kväll!

. : kram : .

. : stjärnor av masker : .

Ett annat sätt att skapa atjärnor, eller andra mönster för den delen, är att använda sig av sk masker. I butiken finns det många olika varianter, och här har jag då använt mig av en med olika stjärnor!Jag har lagt maskerna på ett vitt cardstock och sedan använt mig av distresser och glimmermist för att jobba fram en härligt färgstark och glittrande bakgrund. Det är synd att glimmereffekten försvinner i och med fotningen, men i verkliga livet riktigt gnistrar det! ;0)Sedan är kortet dekorerat med wellpapp, dekorationsnät, punchinella, knapp och slutligen en av Inkywings egna biljetter!

Tänk att det kan vara sååå roligt att få kladda och fixa med olika färger och mister! Vanebildande! :0)

Trevlig fredagkväll!

. : kram : .

. : rosa stjärnor : .

Mina älsklings-stjärnor passar inte bara till pojkiga alster! Här kommer ett härligt rosa kort - med stjärnor på. :0)Här har jag istället för stämplar använt mig av en Sizzix-die, som stansar ut stjärnor i olika storlekar!Jag har först stansat ut den större stjärnan i wellpapp och sedan färst på en mindre i mönstrat papper ovanpå den stora stjärnan.Till texten har jag använt mig av bokstavs-stickers.

Ett enkelt men riktigt härligt, rosa gratulationskort!

. : kram : .


. : stjärnor : .

Jag är, av någon outgrundlig anledning, överförtjust i stjärnor i alla dess former och de återkommer ofta på både kort, alter och layouter. Därför kommer denna vecka att innehålla ovanligt många stjärnor...! :0)


 Vi börjar med en layout, här i storlek 8x8".

Här har jag använt mig av spillbitspapper och en vit cardstock som bas.Jag har stämplat med stämpeln Stjärna med snöre med Distressfärger på ett akvarellpapper och sedan klippt ut dom och fäst dom med 3-d kuddar.Här har jag även stämplat med stämpeln Stjärna med stjärnor direkt på pappret och sedan fäst de små på samma sätt som ovan.

Jag brukar ofta använda stjärnor på pojkiga kort eller LO´s. Tycker det är ett stilrent men utrycksfyllt sätt att dekorera på utan att det blir för "gulligt".

Snart kommer det fler stjärn-tips!

. : kram : .

. : passion for promarkers : .

Surfade runt för att hitta lite skisser och inspiration och hittade till Passion för Promarkers, där jag inte tittat in på länge, och hittade en skiss som tilltalade mig. Förutom skissen skulle kortet även innehålla egengjorda blommor, och så måste man färglägga med Promarkers förstårs... ;0)Här är min tolkning av skissen. Kolla gärna in på här för att se hur skissen ser ut!

This is my version of the challenge/sketch on Passion for Promarkers.Mina egengjorda blommor.

My handmade flowers.Det fantastiskt söta motivet från Greeting Farm. Färglagt med Promarkers - såklart. :0)

The fantastic image from Greeting Farm. Coloured whit Promarkers - of course. :0)


. : kram : .

. : nytt i bloggen : .

Här har det vår-stylats i bloggen! Men - oj - om jag blev enerverad innan det var klart... och då blev det ändå inte riktigt som jag ville. Mycket av designarbetet på blogg.se är så mycket mer invecklat än det borde vara! Undrar hur många ggr jag övervägt att byta till blogspot, som i den aspekten är så mycket enklare. Ja, ja, nu får det vara bra, det är iaf lite mer vårinspirerat. :0)

Förutom bråkat med datorn så har jag faktiskt pysslat också. ;0) Trots att det härjar magsjuka härhemma... jag håller alla tummar jag har för att jag undkommer de bacillerna! Det är ju faktiskt årets mysigaste pysselträff nästa helg - Morkarla - och det vill jag inte missa för nåt i världen.Jag har gjort ett pocketcard med papper från Melissa Frances och två små söta minihÄnglar, som släpptes på Avesta-mässan förra helgen. Ursöta!Tagen inuti går att ta ur......och där finns en liten personlig hälsning!De små hÄnglarna är färglagda med Promarkers. Bakgrunden är gjord med Nestabillities och Distresser.Avslutningsvis baksidan med min personliga stämpel.

Nu hoppas jag på en lugn och skön vecka innan det blir en hel helg fylld med pyssel!

. : kram : .

RSS 2.0