. : julgodis : .

Dan före dan! Inte långt kvar nu! Nu är det mycket julstök i stugan kan jag lova. Nästa uppskattade present är julgodis. Jag brukar antingen göra eget eller köpa, och sedan stoppa det i en cellofanpåse och göra ett matchande pappershuvud att häfta fast.

Här har jag gjort en matchande påse till julkortet!

Kortet i närbild.

Greeting Farm motivet är färglagt med Promarkers. Sedan har jag använt lite vit Puffy på pälsdetaljerna för att få det riktigt fluffigt och mysigt. En "leksak" jag varmt kan rekomendera; hur kul som helst!!! :0)

Ha nu en fantastiskt skön och trevlig jul med massor av god mat, nära och kära och massor av fina julklappar. Och så hoppas vi på snö förstårs!

God Jul från Åsa

. : ljus : .

Nu är det bråda tider! Samtidigt som jag verkligen njuter av att det snart är jul så kan jag inte riktigt förstå varför jag alltid ligger efter och att det blir stressigt på slutet. Fast jag tycker strax innan att jag har full kontroll på läget ;0) I juletid så tenderar det att bli en del pysslande med bra gå-bort-presenter. Det känns så bra att kunna ha något personligt med sig när man kommer hem till nära och kära. Men så är det ju det här med tidsplaneringen... Så dom här dagarna ska jag koncentrera mig på enkla, bra och trevliga gå-bort-presenter i jultema! :0)

Först ut är lite levande ljus:

Blockljus, enkelt dekorerat med wellpapp, mönsterpapper, sidenband och lite blomster och snöflingor.

En närbild på dekorationerna.

Jag brukar göra ett gäng sådana här och sedan slå in dom en och en i lite cellofan. Brukar bli en mycket uppskattad advents- eller julgåva!

Kram Åsa

RSS 2.0