. : ljus : .

Nu är det bråda tider! Samtidigt som jag verkligen njuter av att det snart är jul så kan jag inte riktigt förstå varför jag alltid ligger efter och att det blir stressigt på slutet. Fast jag tycker strax innan att jag har full kontroll på läget ;0) I juletid så tenderar det att bli en del pysslande med bra gå-bort-presenter. Det känns så bra att kunna ha något personligt med sig när man kommer hem till nära och kära. Men så är det ju det här med tidsplaneringen... Så dom här dagarna ska jag koncentrera mig på enkla, bra och trevliga gå-bort-presenter i jultema! :0)

Först ut är lite levande ljus:

Blockljus, enkelt dekorerat med wellpapp, mönsterpapper, sidenband och lite blomster och snöflingor.

En närbild på dekorationerna.

Jag brukar göra ett gäng sådana här och sedan slå in dom en och en i lite cellofan. Brukar bli en mycket uppskattad advents- eller julgåva!

Kram Åsa

Kommentarer
Postat av: Cecilia

HejsanPassa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.Välkommen in MVH /Ceciliahttp://www.safirsilk.se

2010-01-14 @ 22:11:46
URL: http://www.safirsilk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0