. : färgglatt kalas-kort : .

Ja vilken härlig (men varm) helg vi har haft! Helt fantastisk mässa och dom nya lokalerna fungerade utmärkt, förutom den extrema värmen då förstårs... ;0) Extra roligt att så många från Lisas DT-gäng kunde närvara. Jag hoppas ni sett alla fina bilder i inlägget nedan.
Apropå elefanter och djur, så fortsätter jag på djur-temat och visar ett färgglatt kalas-kort med djur-motiv från Greeting Farm.

Bakgrundspappret har jag gjort själv med hjälp av distresser, stämplar och embossingpulver. Pappret bakom motivet är nya papper ifrån Bo Bunny! Dekorerat med lite Dew Drops och knappar. Motiven är ifrån Greeting Farm kitet Mc Splendid Farm och är ihopmaskade och färglagda med Promarkers. Tänk på att det fortfarande går att förbeställa stämplar från Greeting Farm i e-butiken (senast 10/7), många av stämplarna tog slut på mässan.

Text-stämpeln Kalas är från dom nya stämplarna som släpptes förra veckan. Jag har fyllt i lite vita streck med en Sharpie penna för att få lite ytterligare effekt. Och så har jag använt Tiny alphas för den resterande texten.

Till bakgrundspappret har jag använt dom nya stämplarna Prickar stora och Prickar små. Först färgade jag in pappret med Distressen Scattered Straw, för jag ville inte att det vita skulle lysa igenom prickarna. Sedan stämplade jag med Vattenstämpeln och embossade med Clear. Efter det färgade jag in med Distressen Spiced Marmelade över prickarna och längs kanterna. Vill du ha en tydligare genomgång om hur man gör egna bagrunder med hjälp av Distresser så kan du se det i ett av mina tidigare inlägg.

Imorgon fortsätter vi på samma tema som idag, den här veckan kommer att innehålla mycket Distresser, Promarkers och nya stämplar! :0)

. : kram : .

. : papperskraft : .

Här kommer ett litet grattiskort med en av mina Gorjuss Girls stämplar! (en av mina favoriter just nu)

Papper från spillbitshögen, stämplar från Easer och Gorjuss Girls, dekorationer från Inkywings och Papirloftet.

Motivet är färglagt med Promarkers.

En närbild på blommorna och bladen.

En närbild på vad min nya och mycket omtyckta stans kan göra, notblad! Finns hos Inkywings :0)

I helgen blir det Papperskraft-mässa för hela slanten!!! Ska bli så kul! Vi är i ny lokal i år och jag tror och hoppas att det ska bli jättebra. Mer plats både åt utställare och besökare. Vi ses väl!!?

Återkommer efter helgen ;0)

. : kram : .

. : grattiskort : .

Min bästa väninnas pappa har nyligen fyllt 60 och hade lite partaj på midsommarkvällen. Skapade ett matchande kort till presenten. Presenten var inslagen i jute så det fick bli ett brunt kort, lite vintage-inspirerat!

Har använt stämplar från Inkywings och Easer, Tim Holtz-biljett, chipboard-thickers och minirosor.

Har gått loss med Distressdynorna Antique linen, Tea dye och Walnut stain på bakgrundspapper, stämplar mm. Har dragit med en svamp över motivet för att få det lite slitet och suddigt...

På insidan har jag också använt samma Distressdynor, samt stämpel från Stämpelboden och avslutningsvis lite blingstenar.

Å så baksidan i samma stuk som insidan, här med min personliga stämpel! (ni har väl observerat att det nu finns en liknande personlig stämpel att köpa hos Inkywings...)

Hoppas ni haft en fantastisk midsommarhelg!! Här är vädret toppen och jag hoppas det håller i sig under veckan :0)

. : kram : .

. : min pysselplats : .

I en tävling på StampARTic ska man visa sitt pysselrum/pysselplats för att få en chans att vinna stämplar från Motivet. Så jag tänkte ta chansen genom att visa mitt lilla utrymme...

Jag äger inget eget pysselrum utan jag håller till i en del av vardagsrummet. Bordet består av två stycken skivor på 1,5 m x 75 cm, med höj och sänkbara ben. Vi har dom i högsta läget, dels för att det är bekvämt då jag gärna står och pysslar emellanåt, samt att det är praktiskt att 1½ åringen inte når upp till bordskanten ;0)
På den hitre platsen finns datorn, samt att den utgör en extra pysselplats om vi blir två som pysslar. Och på den bortre håller jag till!

Som förvaring använder jag Ikeas Expedit hylla, med tillhörande låd- och skåpinsatser. Den slukar verkligen hur mycket som helst! *gillar*

Försöker utnyttja väggarna till så mycket förvaring jag kan. Vi har inte så mycket väggar att tillgå så det gäller att använda dom som finns så mycket det går.

Och här är min del av skrivbordet! :0) För en gångs skull ganska välstädat!

Det finns fortfarande mycket kvar att göra men det får växa fram allteftersom. Så - nu har jag bjudit på en liten tjuvtitt hemma hos mig :0)

. : kram : .

. : kalender till svärmor : .

När jag köpte min BIA frågade min svärmor mig om jag inte kunde göra en kalender åt henne, och visst tog det lite tid ;0) men nu är den iallafall klar! Och nu när den är klar så blir det garanterat flera...

Kalendern med framsida i plast och snodd som stängning.

Här utan plastsidan. Har använt mig av thickers, mini alphas och Inkywings fantastiska nya stämplar!

Jag har stämplat dom olika stråna med distress-dynan Peeled paint och med vattenstämpel-dyna och sedan penslat över med Perfect Pearl. Ger många olika effekter och ett fint djup i pappret, som syns bättre live då förstårs... :0)

Inuti har jag satt avdelare för info, anteckningar och adresser.

En närbild på avdelarna.

I själva almenacksdelen har jag satt in ett bokmärke, som lätt går att flytta, där stommen är av hårdplast som jag sedan klätt i papper.

Längst bak har jag dekorerat med min personliga stämpel.

Behöver jag säga att svärmor blev jätteglad :0)) En skoj present att ge bort!

. : kram : .

. : massor av blommor : .

Nu - är äntligen min intensiva period över, och nu hoppas jag att jag ska kunna slappna av, njuta och pyssla mycket mera! Och få umgås med familjen. Det är skoj när det händer mycket men ibland så känns det som det blir för mycket, så mycket att jag knappt hinner med mig själv... Men som sagt, nu går jag snart in på mitt fasta sommarschema, som dessutom inte är heltid, så det känns bra! Nu är det bara det fina vädret som saknas!!! Det har under tre dagar dimpt ner hela 70 mm här hemma... Det har verkligen regnat HELA TIDEN, inte uppehåll en ända stund. Och dessutom har jag fått lov att tillbringa största delen av dagarna ute i detta underbara väder. Suck.
Så det var riktigt skönt att få sätta sig vid pysselbordet en stund igår kväll. Jag har en stor förkärlek för blommor, av alla de slag. Och framförallt att blanda alla sorters blommor, det blir ett sånt härligt liv i korten. Här har jag lekt med flera olika sorter:

Stämpel från Whipper Snapper, bokstäver från QK, blommor från prima, papirloftet och Inkywings.

Swirlarna och mitten på blommorna har jag gjort med Pearlmakern. Detta underbara verktyg! :0)

Stämpelmotivet är färglagt med Promarkers färgerna Cinnamon, Sandstone, Cocoa, Burnt umber, Warm Grey 3, Pastel Pink, Ice grey 1 och Spice.

Så nu ska jag nog pyssla lite till ;0)

. : kram : .

. : snabbpyssel : .

Oj, så här dålig har jag nog aldrig varit på att blogga som den här veckan - lovar bättring - genast ;0) Börjar med ett snabbpyssel. Inspirerades av en utmaning som finns på Scrappiz, nämligen att scrappa ett kort eller en layout på 30 (!) minuter! Alla som känner mig förstår att detta är en riktig utmaning!!! Satte igång äggklockan och började... Först blev jag allmänt jätteförvirrad och visste inte riktigt vad jag skulle börja med, men efter lite eftertanke så plockade jag ut några mönstrade papper och satte igång. Jag småfuskade lite eftersom jag har några stämplade motiv som är halvfärdiga, hud och hår är färglagt, men inte kläderna. Färgla motivet och slängde dit några dekorationer - ja, slängde - för oj vad tiden sprang iväg fort! Ja, så där jättenöjd kan jag inte påstå att jag är, men vad skoj det var :0)

Så här blev slutresultatet! Papper i bruna o blåa toner, blingswirl, primablommor, bling och Tim Holtz biljett.

En detaljbild på blommorna. Löven är QK-dies.

En av mina nya härliga Gorjuss Girls!!! Färglagd med Promarkers.

Imorgon blir det jobb och skolavslutningsfest, men sen hoppas jag på lite mer pyssel. Har sååå många ideer som jag vill börja med! Tills dess...

. : kram : .

. : grattiskort : .

Ja, här har det varit en intensiv jobbvecka, och inte är den över ännu... Men jag ska inte klaga, det är trots allt skönt att ha ett (eller flera *ler*) jobb att gå till! Men jag har trots jobb hunnit pyssla lite ändå.

Ett grattiskort i orange-gula toner, ganska ovanlig färg för att vara mig, men skoj att utmana sig lite. Har använt stämplar från Greeting Farm och Easer.

Har använt mig av blommor från från Prima, löven är QK dies och mitten på blommorna är gjorda med pearlmaker.

Motivet är färglagd med mina underbara Promarker pennor!

Nu ser jag fram emot helgen, då vi ska ut på en liten hotellweekend samt ett litet ikea besök på vägen hem. Känn så välbehövligt med en liten utflykt! :0)

Men lite mer pyssel ska jag förrhoppningsvis hinna med innan dess. Jag har ju fått hem en leverans med lite nya stämplar, som bara väntar på att få färgläggas!!

. : kram : .

RSS 2.0