. : svart-vitt på swe-bloggen : .

Den här veckan bestod kortutmaningen på SWE scrap att göra ett kort i endast svart-vitt, vilket kan vara en ganska stor - men rolig - utmaninge. Speciellt om man ska färglägga motiv dessutom. Så här blev mitt bidrag:

Motiv från Gorjuss Girls, färglagt med Promarkers.


Ett enkelt och stilrent gratulationskort.

Nu ska jag snart bädda ner mig själ i soffan för en mysstund med lillkillen i soffan.

Trevlig lördag em på Er!

. : kram : .

. : swe bloggen : .

I onsdags hade jag med mitt första inlägg i SWE bloggen. Vi skulle lifta ett av Helenas fantastiska kort.


Stämplar från hÄnglar och Easer. Papper från Bo Bunny, lite utstansade blommor och aå brads på det. Motivet är färglagt med Copics.En närbild på blommorna.

Kolla gärna in alla fina tolkningar i SWE bloggen!

. : kram : .

. : spännande nyheter : .

I helgen har jag äntligen fått lite tid för pyssel, inte så mycket som jag ursprungligen hoppats på, men tillräckligt. (blir man nånsin nöjd med hur länge man får sitta?) ;0)
Har ju äntligen fått hem mina Copic pennor som jag beställt!!! :0)) Fantastiskt skoj att få prova någonting mer än bara Promarkers. Nu är jag ju väldigt nöjd med PM! Men det är skoj att ha nånting att alternera med. Men jag är ju absolut inte vattenfärgs typen, jag har tyvärr inte tålamod med det. Det ska vara enkelt och bara att sätta på korken och gå därifrån när jag blir avbruten, för det blir jag som oftast... ;0) Samtidigt tycker jag ju att alla vattenfärger ger ett lite mer avtonat intryck i färgerna jämfört med PM. Vilket jag saknar - ibland. Så nu ska jag prova Copis Ciao, som ett bra alternativ till PM. Håller på och testar för fullt - är lite annorlunda än det jag är van med så det blir nog en liten inkörningssträcka ett tag. :0)


Jag köpte ett hudfärgs-set på 12 pennor samt 36-set nummer C (ljusa pastell färger). Jag hoppas det ska räcka ett tag så här i början. De kostar ju ändå lite mer än Promarkers.

Sen har jag en jätteskoj nyhet!! Jag har blivit tillfrågad att vara med som Inspirationsdesigner hos SWE scrapbooking! Och det vill jag ju givetvis! :0)) Så in och kolla på Forumet, för där händer det något inspirerande varle dag!

. : kram : .


. : mera nytt : .

Här kommer ännu ett av de nya Greeting Farm motiven.


Ett kort i rosa och bruna toner.Det härliga motivet TT Izzy. Färglagt med Promarkers.Lite blommor, brads och bling som avslutning.

Ha en trevlig helg!

. : kram : .

. : glittrigt rosa : .

Här kommer ännu ett av de nya urgulliga Greeting Farm motiven på ett glittrigt och rosa kort! (tyvärr så är det svårt att få med den glittriga känslan på kort, ni får "låtsas" att ni ser det)


Härliga nya Bo Bunny papper, rosa band, blommor, Martha Stewart stans (stjärnor) och vimplar (privat stämpel).Det nya ursöta motivet, färglagt med Promarkers.Första delen av insidan i samma stil som framsidan, här med stämpeln Grattiskalender.Sista insidan med plats för personlig hälsning!Enkel baksida med min personliga stämpel.

. : kram : .

. : alla vackra band : .

Jag hoppas inte Ni missat alla härliga nya band som kommit in i ebutiken! Massor av nyheter från CHA-mässan. Och givetvis så har jag botaniserat bland dessa :0) och använt några på nästa kort.

Ett tufft grattiskort i svart och rött.

 Dekorerat med två av de nya banden, här i svart och rött för att passa kortets färger. Lite Distress stickles på kanterna runt hjärtat, Bo Bunny papper, minirosor, blad och blingbrad.Ett av de nya Greeting Farm motiven som endast säljs i begränsad upplaga, så skynda till ebutiken så du inte missar dom. Här färglat med Promarkers.

. : kram : .

. : små kort : .

Något som jag älskar att göra massor av är små kort, i storlek 10x10 cm och 8x8 cm. De är perfekt storlek för att sätta på paketet, blomman eller presenten och de är lätta och snabba att göra då de inte behöver så mycket dekorationer!

Det första är gjort i storleken 10x10 cm.

Det absolut fantastiska motivet är ett av de nya Greeting Farm-stämplarna som precis kommit in i ebutiken! Färglagt med Promarkers. Bo Bunny papper, Mini alphas och slutligen doodlat runt kanterna med en svart penna.En enkel baksida med min personliga stämpel från Inkywings.


Följande kort är storleken 8x8 cm.

Ett kort i samma stil men här med egen stämplat bakgrundsmönster, direkt på cardstocken, med stämpel cirkel psyko och Le Plume pennor. En inlindad Greeting Farm och Mini Alphas och lite doodling som avslutning.Greeting Farm, spillpapper, Bo Bunny blommor, bling och en miniros. De här korten är perfekta för att äntligen minska ner spillpappershögen!Enkelt kort med endast Greeting Farm stämpel, cardstock och text stämpeln Kramar.

Alla motiv är färglagda med Promarkers.

Ha en toppen måndag - så ses vi imorgon igen! :0)

. : kram : .


RSS 2.0