. : små kort : .

Något som jag älskar att göra massor av är små kort, i storlek 10x10 cm och 8x8 cm. De är perfekt storlek för att sätta på paketet, blomman eller presenten och de är lätta och snabba att göra då de inte behöver så mycket dekorationer!

Det första är gjort i storleken 10x10 cm.

Det absolut fantastiska motivet är ett av de nya Greeting Farm-stämplarna som precis kommit in i ebutiken! Färglagt med Promarkers. Bo Bunny papper, Mini alphas och slutligen doodlat runt kanterna med en svart penna.En enkel baksida med min personliga stämpel från Inkywings.


Följande kort är storleken 8x8 cm.

Ett kort i samma stil men här med egen stämplat bakgrundsmönster, direkt på cardstocken, med stämpel cirkel psyko och Le Plume pennor. En inlindad Greeting Farm och Mini Alphas och lite doodling som avslutning.Greeting Farm, spillpapper, Bo Bunny blommor, bling och en miniros. De här korten är perfekta för att äntligen minska ner spillpappershögen!Enkelt kort med endast Greeting Farm stämpel, cardstock och text stämpeln Kramar.

Alla motiv är färglagda med Promarkers.

Ha en toppen måndag - så ses vi imorgon igen! :0)

. : kram : .


Kommentarer
Postat av: Ingrid - Inola

Vilka söta kort, Åsa! Det är så lätt att man kör fast på 15 x 15 kort eller A6-format, så det var ett bra tips att gå ner i storlek ibland. Om inte annat så för att kunna använda spillpapper (som man hunnit samla på sig en del genom åren ... hmmm).Ha det gott!

2010-03-08 @ 13:15:46
URL: http://inola.blogg.se/
Postat av: Mill@n

Supersöta kort!! De 2 översta blev storfavoriter hos mig!!

2010-03-22 @ 23:11:50
URL: http://millanspyssel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0