. : hÄngla kort : .

Efter att alla pyssel-måsten är avklarade så satte jag mig ner och gjorde ett grattis-kort i bara farten! Skoj o avslappnande var det! Alltid bra med några extra kort på lager...

Använt mig av den söta fylle-hÄngeln, färglagd med distresser, tillsammans med papper frånArt Warehouse. Texten är stämplad med magnetstämplar.

Baksidan med min personliga stämpel.

Lämnar också en liten sneakpeek på mitt DT-tema nästa vecka :0)


Trevlig fortsättning på kvällen!

. : kram : .

. : livet går vidare : .

Livet rullar på här hemma! Sambon är inne i en intensiv jobbperiod just nu o är borta en del, så dagarna blir ganska späckade o intensiva, som det kan bli med småbarn hemma! Samtidigt så har vi sköna o härligt mysiga stunder tillsammans. :0) Men det blir ju lite kortare pysselstunder än normalt, ska jag vara ärlig så tryter orken lite också... Men jag har iaf bockat av alla mina DT-jobb som legat på hög, så snart får jag stoppa in de i datorn! :0)

Vill även passa på att flagga för att det är mkt på gång hos Inkywings under veckan: Fina födelsedagserbjudanden i e-butiken, födelsedagstävlingar i tävlingsforumet o kommentarstävling i bloggen!! Oj, oj, oj. Så skynda dit o kika!

Nu ska jag surfa vidare ett varv!

. : kram : .

. : födelsedagskort : .

Ja nu är födelsedagsfirandet i full gång! Igår var det febril aktivitet på lagret o jag har personligen gottat mig rejält i den mumsiga chokladfontänen! :0) Ni har väl inte missat alla fina erbjudanden som Lisa erbjuder i e-butiken under veckan?!
Födelsedagen till ära så fick jag ju givetvis se till att ha ett fint litet grattis-kort med mig.

Motivet är Marie Juhlins designade Ängladocka, färglagd med distresser. Jag har använt mig av fyra olika pappersbitar som bakgrund. Pappren är från Prima Marketing och MME.

Jag har medvetet valt att inte dekorera kortet med något annat än stämplar. Tycker oftast att stämplarna framhävs bättre då. Här har jag använt mig av mina favorit cirkel-stämplar, Prickstämplar, som "dekoration".

Jag har även använt mig av cirklarna på baksidan. Blir en sån mysig effekt av att använda sig av flera olika former tillsammans. :0)

Ni har väl inte missat DT-gängets födelsedags-utmaningar på Inkywings Tävlingsforum? Skynda Er dit, det finns fina priser i potten!

. : födelsedagskalas : .

Ja, nu har jag minsann gottat mig i Lisas chokladfontän! Mums! :0) En välfylld påse fick jag med mig hem också... rea-bordet var liksom svårt att hålla fingrarna ifrån. Så nu har jag ytterligare pysselinspiration med mig hem! Håll hoppet uppe, jag pysslar för fullt här hemma, men jag har inte haft möjlighet att visa upp så mkt här ännu eftersom det mesta är DT-uppdrag. Men snart är det dags o då kommer det även att komma in härinne. Så snart så...! ;0)
Första kortet dyker upp redan imorgon...

Nu ska jag snart sjunka ner i tv-soffan o hoppas på en bra film.

. : kram åsa : .

. : kottar : .

Ja, nu börjar alla hjärtans dag helgen närma sig så det passar ju bra att fylla på lagret med lite mer kärleksfulla hälsningar. Några alla hjärtans-kort ska jag iaf försöka få iväg i år! Men tiden är knapp o pyssel-projekten många så korten får bli av det lite enklare slaget. Här kommer ett på favorit kottarna!

Stämplar från Penny Black o Inkywings! Motivet färglagt med distresser.

Formex då - jo det var verkligen en upplevelse!! Oj vad slut jag var i både huvud o fötter! Men jättetrevligt o spännande. Sedan tycker jag nog inte att det var ngt som utmärkte sig eller att det är ngn speciell "trend" på gång. Vi får väl se hur det ser ut efter CHA-mässan i USA.
På söndag måste ni ta vägen förbi Inkywings lagret om ni har möjlighet! Lisa har massor av spännande erbjudanden! Dessutom firas 8-års jubileumet både med tävlingar o erbjudanden hela nästa vecka...

Pyssla lugnt!

. : kram åsa : .



. : formex mässa : .

Jaha, imorgon i gryningen gäller det. Då sätter jag o Lisa oss på tåget o rullar ner till storstan o minglar på Formex-mässan. Ska bli jätteskojsigt! Att jag sedan förmodligen kommer att vara heeelt snurrig i bollen när vi åker därifrån får jag bjuda på. Hoppas bara Lisa har överseende med sällskapet på vägen hem.. ;0)
Här kommer en liten bild på det blogg godis som jag nu delat ut till sin nya lyckliga (?) ägare!

Skickade med ett litet grattis kort oxå minsann. ;0)

Rachel Ann Miller stämpeln från Stämpelgården är färglagd med PM o MCP.

Nu ska jag nog ta och värma på en kopp te innan det är dags för sängen.

Trevlig helg!

. : kram åsa : .

. : Pappersvinden : .

Nu finns det härligt vårinspirerat blogcandy hos Pappersvinden! Skynda dit o lämna en kommentar!


. : kram åsa : .


. : Lims godis: .

Ja det är väl inte många som missat Lims bloggodis!! Har du det så lär du skynda dig över, för det är inget dåååligt godis som lottas ut...!! :0) Du har tom den 24/1 på dig.

...å jag som ääälskar WSD... *håller tummarna hårt*

Lycka till!!

. : kram åsa: .

. : Vinnare : .

Jag har skapat ett grattis-kort med mina nya favorit stämpel, som jag vann ifrån Motivet i stämpelstafetten. Den är helt enkelt underbar!

Ängeln är målad med distresser på 200 g akvarellpapper.

Här kommer en närbild på den lilla pojken...

När det gäller att dekorera insidor av korten så brukar det vara lite olika hur jag gör. Summa summarum så är det nog ungefär 50/50. Jag dekorerar alltid fram o baksida, men insidan beror både på humör o vad den ska användas till. Ibland är det både bättre o snyggare med lite enklare. Och ibland passar det sig liksom bra med lite mera pynt o dekorationer... som den här gången. :0)

Och så till sist det som alla lottägare väntat på - tror jag iaf - vem blir vinnare av bloggodiset?? ;0)

Jag har tagit hjälp av random.org och lotten föll på inlägg nummer.....

.........

.........

.........



Postat av: Carina

Hallå Åsa!
Jag har ingen scrapblogg men lägger en länk på ABs blogg.
Tycker du gör så himla fina saker!

2009-01-09 @ 21:55:00
URL:
http://blogg.aftonbladet.se/3833Maila

Maila mig på asa.danielsson[snabel-a]hotmail.com så kommer priset snart!

Misströsta inte ni som inte vann! Jag kommer att ha 1 utlottning i månaden här på bloggen, ibland lite mindre o ibland lite större. Så fortsätt att hålla utkik, det kommer flera chanser!

Pyssla lugnt!

. : kram åsa: .

. : DT-kalender : .

Har ju nyligen införskaffat mig en BIA (nej, ingen rooosa, en blå :0) så tanken är att jag under min DT-vecka hos Inkywings ska ha BIA-tema. Så nu har här massproducerats diverse olika kalendrar, böcker mm. Och i all den kreativa villervallan ska organisatören Åsa försöka hålla reda på vad för material jag använt på varje projekt...öööhhh... det spårade ur ganska snabbt, med tusen smålappar skräpandes, bortappandes osv. Så - jag fick helt enkelt skapa mig ett system. Och vad är då bättre än att använda den nyförvärvade BIA:n!!?? Så jag slängde ihop en DT-kalender där jag numera skriver ner de alster/projekt jag skapar till Lisa o Inkywings - med vecka,dag,projekt,material osv. Kändes MKT bättre! Nu får vi se hur länge jag är så duktig så jag faktiskt använder den... ;0)


Glöm inte bort BLOGG-GODISET här nedanför! Dragning sker på torsdag kväll :0)

. : kram : .


Skissutmaning på scrappiz

Var inne på scrappiz o "strosade" och såg skissutmaningen, brukar normalt sett inte hoppa på sådana, men den här gången kände jag att det skulle vara skoj! Så här kommer mitt bidrag:

Hoppa gärna på utmaningen du också! :0)

Glöm nu inte bort blogg-godiset i inlägget här nedanför!!

Trevlig lördagkväll!

. : kram : .


BLOGG-GODIS!!

VINNARE ÄR NU UTSEDD (SE SENARE INLÄGG) O BLOGGTÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. MEN HÅLL GOTT MOD, DET BLIR 1 UTLOTTNING I MÅNADEN. SÅ FORTSÄTT HÅLLA UTKIK!
Ja så var det dags för lite utlottning här i bloggen. Paketet innehåller lite olika smått o gott, allting nytt o oanvänt (utom stämplarna, som endast är provstämplade en gång). Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar i det här inlägget o skriva en liten notis med en hänvisning hit i din blogg (har du ingen blogg så räcker det med att skriva ett inlägg här...). Utlottning sker i nästa vecka! Lycka till!

Har äntligen fått den berömda tummen ur o fotat pojkarnas dörrskyltar:




Pyssla lugnt!

. : kram : .

Askar

Ja nu har julen dansat ut från bloggen och vardagen infunnit sig igen - o det även när det gäller bloggens utseende! Så håll utkik, vid nästa inlägg är det dags för BLOGGODIS.... mums! Lite Promarkers o annat smått o gott är väl inte fel...
Nåja, håll utkik som sagt, tills dess tänkte jag visa lite tändsticksaskar som jag gjorde till julen:

Material o stämplar kommer alla ifrån Inkywings.

. : kram : .

Massor av nytt sen sist...

Ja, nu är julledigheten över och verkligheten gör sig påmind igen. Här har vi haft det kallt ganska länge nu, 15-20 minus grader i en vecka, och så nu senaste dagarna -25...! Liiite väl kallt i mina ögon. Visserligen är det vackert ute med massor av gnistrande snö o sol, men när man inte kan njuta av det ute utan bara sitta inne så blir det liksom inte detsamma.
Hur som helst så har det pysslats en hel del härhemma. I fredags var det pysselmara hemma hos Lisa. Vi var åtta pysselsugna tjejer och jag är ju inte känd för att vara världens snabbaste pysslare..ehmm.. men lite fick jag gjort! Skoj var det iaf!! Sen hjälpte jag o Susanne Lisa att inventera på lördagen, så då blev det ju lite mer pysselsaker med hem i påsen, så då kunde jag ju inte låta sakerna bara ligga där utan fick lov att pröva det direkt när jag kom hem! :0)
Här kommer en layout som jag gjorde i fredags...

En av de stora fördelarna med att pyssla tillsammans är ju att man kan låna o pröva, så här har jag lekt med Anna-Lenas Dabbers. Måste nog köpa tror jag... :0)

En av mina favoriter är dessa fantastiska halvpärlor.

Jag gjorde ett par LO´s till men de är inte riktigt klara än så de får vänta en stund till!

Här kommer två av korten:

Ett grattiskort med stämplar från Penny Black och Stämpelboden. Och så halvpärlorna igen...

Gjorde ett dubbeldörrs-kort med med den fantastiska ängeln ifrån Motivet, en av vinsterna från Stämpelstafetten.

Här är kortet uppvikt. Inuti finns en champagne stämpel från Stämpelgården.

Jag har länge velat prova att måla med distresser. Visserligen trivs jag välldigt bra med mina PM och MCP, men jag har alltid tyckt att det blir liite finare med distresserna. Men eftersom distressmålning kräver en hel del övning så har det liksom inte blivit av, utan de står fortfarande där orörda på hyllan. Men - i lördags så tog jag tag i saken och köpte akvarellpapper o en Staz On-dyna och började måla mitt första motiv, här kommer det!

Är det något motiv som lämpar sig bättre med distresser än hÄnglar?? Kortet är gjort i formatet 15x10.

...vi skickar med en bild på baksidan också...

Vill avsluta med en bild på mitt kort som kom med i nyaste numret av tidningen Scrapbooking mm. Nu när numret är släppt så får jag visa mitt bidrag. Jättekul att få komma med, dessutom första gången jag försökte. Skoj!

Kortet är en Criss Cross-vikning. Stämplarna är från Stämpelboden, och inget annat, i tidningen står det nämligen fel...!

Kortet på insidan är även dekorerad med Rubons.

Ja det var lite nytt från hemmafronten. Men glöm nu inte att hålla lite extra utkik den närmaste tiden! Jag planerar att göra om lite på bloggen och tänkte "fira" det med lite angenämt bloggodis!!! Så tills dess...

Pyssla lugnt i kylan!

. : kram : .

RSS 2.0