. : sukkersött : .

Sukkersött har en skissutmaning som jag tyckte så pass mycket om att jag bara fick lov att pröva skissen själv ;0)

Stämplar från hÄnglar, Pysselmyran och Easer. Papper från Melissa Francess, bling från Kaiser och blommor från Papirloftet.

Baksidan är uppbyggd i samma stil.

Motivet är färglagt med Promarkers.

. : kram : .

. : 1 års kalas på lagret : .

Idag har Inkywings firat att deras lager/butik hunnit bli 1 år! Helt otroligt att det redan gått ett år... Samtidigt så har det året varit fullproppat med händelser o upplevelser för min egen del. Det är nu alltså exakt ett år sen jag hittade till Lisa och hennes Inkywings! Tack för ett toppen år Lisa! :0)
Givetvis har jag varit med och firat idag, med trevligt umgänge, fina erbjudanden, lite shopping och den berömda chokladfontänen... Hade givetvis med mig ett enkelt grattiskort och lite gottis! ;0)

Det härligt mönstrade pappret är ifrån Inkywings nya Bo Bunny-serie. Lite thickers, cardstock och symaskinssöm.

Jag fick med mig ett fantastiskt fint DT-paket hem, så imorgon ska jag äntligen få sätta mig vid pysselbordet och få pyssla på allvar igen! Ska bli så skoj! :0)

. : kram : .

. : tavla : .

Oj vilken höstkoma som infann sig här... ;0) Visst har det pysslats en del, men tid vid datorn har det inte rikigt funnits plats för. Det har varit mycket olika små projekt som ska avslutas, men nu börjar jag bli på banan igen. Jag har snöat in på Paper piecing (klipp o klistra) vilket jag tycker är jätteskoj. Pilligt och det tar lite tid men det är roligt! Mitt första projekt jag gjorde var en tavla till Lillebror, där jag använde en av Badankas figurer. Det var enkelt och snyggt och gav mig mersmak så nu sitter jag och gör egna små projekt, men dom får vänta lite till innan dom kommer in i bloggen ;0)
Tänkte iaf visa det första projektet jag gjorde...

Pojken är som sagt från Badanka, resterande material är spillpapper, grungeboard, chipboard och knappar.

Vimplarna och bokstäverna är utskurna med Sillen och satta på 3d-pluttar.

Jag har målat canvastavlan med akrylfärg och crackle paint och sedan stämplat med stjärnor i hörnen.

Bokstaven h är chipboard målad med crackle paint och som är chalkad runt om.

Så nu hoppas jag att ni fått lite inspiration till att klippa och klistra lite med dom olika figurerna som finns att hitta på internet! :0) Det är som sagt jätteskoj!

. : kram : .

. : dagisskylt : .

Minstingen här hemma har precis skolats in på dagis, vilket är jättespännande! :0) Och när hans mamma får nys om att vi ska göra en skylt att sätta på hans plats så ser hon givetvis chansen att få pyssla lite... hi, hi.

Papper från Bo Bunny och thickers från American Crafts, Chit Chat.

Han går omkring här hemma med sin skylt och väntar på att få åka till dagis ;0)

. : kram : .

. : en fullspäckad dag : .

Igår hade jag en fantastiskt rolig men intensiv em/kväll då jag kombinerade två av mina intressen hästar och fotografering. Jag och Lisa har fått chansen att genom den lokala Fotoklubben (i Rättvik) vara med och fota på evenemanget Hästliv Siljan. Vi valde att vara med under två clinics som genomfördes under gårdagen. För mig som en glad amatör så var det otroligt skojsigt då det bjöd på många fotografiska utmaningar... Nu har jag letat mig igenom den första delen av alla bilder och tänkte visa några av dom här. Har dock kommit på att jag är i desperat behov av ett bildredigeringsprogram, typ Photoshop eller liknande.... *suck* Blir liksom inte riktigt lika bra utan. Men det får helt enkelt skrivas upp på önskelistan :0)
Ja det där var några exempel, har ju några 100 till att gå igenom ;0) Får väl återkomma när jag jobbat mig igenom dom också!

. : kram : .

. : monokromatiskt : .

Jag fortsätter att skapa i Susannes tema - monokromt. Jag har valt att använda mig av blått, fast jag fuskar liiite då jag slängt med lite silverembossing :0)

Textstämpeln Grattis på din stora dag är från det senaste stämpelsläppet och Ängladockan är en av Inkywings äldre stämplar. Det blåa mönsterpappret är ifrån Bo bunny och finns snart i E-butiken!

Motivet är färglagt med Promarkers.

En detaljbild på Retroblommorna och Dew dropsen.

. : kram : .

. : grattiskort : .

Jag har setat och färglagt lite motiv de senaste kvällarna så idag hade jag mycket gott att välja emellan när det var dags att sätta ihop ett litet grattiskort ;0) Jag valde en av mina favorithÄnglar...

Stämplar från hÄnglar och Easer.

Motivet är färglagt med Promarkers.

Dekorationerna är utstansade med Retrostansarna samt QK. Blingstenarna är ifrån Kaiser.

Imorgon ser jag fram emot min och Lisas fotoutflykt då vi ska vara med och fotografera på två av Hästliv Siljans clinics. Ska bli fantastiskt kul; både som ryttare och som fotograf! :0)

. : kram : .

. : att utmana sig själv : .

Jag har, som dom flesta andra, vissa favoritfärger som jag tycker om att skapa med. Ibland kan jag känna att jag fastnar lite i dessa färger och behöver en liten puff utanför ramarna. Och för att göra det så utmanade jag mig själv att skapa ett kort i färger som jag normalt inte använder! Svårt! :0)

Jag valde att skapa med utgångsfärgerna svart och lila. Jag tycker normalt väldigt mycket om lila, när jag färglägger motiv, men det är sällan jag gör något annat i lila. Stämplar från Greeting Farm och Stempelglede.

Stämpeln är ifrån kitet "Rain, Snow, Shine" och finns att köpa hos Inkywings. Motivet är färglagt med Promarkers. Blingstenar från Kaiser.

En närbild på blommorna. De blåa är embossade med vit text och sedan utstansade med Retrostansen. De vita blommorna är från Prima.

Blommor från Petaloo och Retrostansen.

Nu ser jag fram emot ett par dagars ledighet och massor av pysselmöjligheter :0)

. : kram : .

. : student : .

Igår tog min svägerska sin efterlängtade student, som 26 åring. Bättre sent än aldrig ;0) Hon hoppade av skolan tidigt och har jobbat sedan dess, och visserligen utbildat sig vidare men själva gymnasiekompetensen har inte funnits på papper. Men sedan ett år tillbaka har hon kämpat sig igenom skolan och läst upp och ikapp alla kurser och är äntligen färdig student!! En eloge för Tina! :0) Och givetvis ska studenter firas, om än 26 år gamla!

Den självklara studentskylten! Valde att göra den lite enkel och mer "vuxen" än i vanliga fall, vilket var uppskattat ;0)

Som mönsterpapper bakom bilderna har jag bakat in en bild med mönster från Leksandsdräkten. Det var nämligen det hon skulle få i studentpresent. Svärmor ville att jag på något sätt skulle få med dräkten på skylten så att Tina skulle kunna gissa vad presenten är. En liten utmaning, men jag tyckte jag löste det lite fyndigt, vill ju inte att det skulle vara för uppenbart...

På själva skylten hade jag hängt fast ett litet grattiskort. Stämpel är från hÄnglar, färglagd med Promarkers.

Hälsningen på baksidan. Stämpeln är från Magnolia.

. : kram : .

. : rosa : .

Nu känner jag mig ganska produktiv i pysselhörnan, har längtat efter pysslet, även fast det är skönt med lite semester ibland :0) Har gjort ett rosa kort, med hjälp av embossing, distresser, stämplar och blending tool. Ett ganska enkelt dekorerat kort där jag ville att bakgrunden skulle ta den mesta av platsen.

Stämplar från Gorjuss Girls, Stämpelboden, Tingtura, Inkido och Pysselmyran.

En detaljbild på Retroblommorna, dekorerade med pearlmaker. I bakgrunden syns swirlstämplarna från Pysselmyran.

Ytterligare en detaljbild på blommorna och swirlarna.

Gorjuss-stämpeln är maskad med den vackra Inkidotexten Det vackraste. Motivet är färglagt med promarkers och dekorerad med en liten blomma i håret för det där lilla extra ;0)

Nu ska jag försöka passa på att njuta lite av det vackra vädret! (kors i taket)

. : kram : .

. : äntligen pyssel : .

Ja det har inte blivit så mycket pyssel senaste två veckorna. Dels har vi varit på en liten semstertripp och dels har jag jobbat som en tok. Ingen semester här inte! Och där emellan har vi försökt renovera utsidan på huset... phuu. Men nu har det planat ut igen och gissa om jag är pysselsugen!! :0) Så det var med glädje jag kurade in mig i min pysselhörna igår kväll.

Ett litet killkort med stämplar från hÄnglar, lite punchinella, knappar och grungeboard (färglagt med akrylfärg).

Jag har maskat ihop två stämplar och färglagt med promarkers.

Har massor med pysselideer och projekt som ska göras, båda stora som små, så nu räknar jag med mycket pysseltid de närmsta dagarna. Äntligen! :0))

. : kram : .

RSS 2.0