. : grattis kort : .

Nästa kort i ordningen blir ett grattis kort med ett gammalt härligt IW motiv. Allt i blåa toner.

Alla mönsterpapper är från Bo Bunny.


Närbild på motivet och dekorationerna.

Motivet är färglagt med Promarkers och sedan har jag använt en Fiskars mall för att skära ut fyrkanten runt. Sedan är det det utsmyckat med minirosor, tårtpapper, blommor från Petaloo och Dymo-text. Alla kanter på mönsterpappren är färgade med bruna Chalk-dynor.

Ni har väl inte missat att det snart är det dags för Inkywings stora 10-års firande!! Det blir massor med tävlingar i vårat tävlingsforum, fina erbjudanden och sedan avslutningsvis ett stort kalas i lagret den 28 februari! Så håll utkik i e-butiken och här i bloggen. :0)

. : kram : .

. : tim holtz : .

Till dagens kort har jag lekt med många av Tim Holtz dekorationer oxh tillbehör. Jag ,som säkert många andra, älskar det mesta som kommit ut, och snart trillar det dessutom in massor av nya Distressfärger här i shopen *längtar* :0)

Ett brunt och lite trasigt kort.

Jag har använt mig utav en Tim Holtz mask och Distress dynorna till bakgrunden. Sedan har jag knöcklat och rivit lite i pappret och sedan dekorerat med wellpapp, blommor, blad, pärlor, pin, Tim Holtz- nyckelhål och Grungeboard.


Närbild på stämpelmotiven.

Jag har färglagt stämpeln Ängeldocka med Promarkers och sedan klippt ut det så att det passar i filmstrippen. I den undre skymtar texten Vänskap är kärlek utan vingar, stämplad på en Tim Holtz biljett. Överst kan man också se Grungeboarden, dekorerad med lite Distress och Crackle Paint.

Personligen ser jag fram emot alla nyheter som trillar in från Tim Holtz snart! :0)

. : kram : .

. : du gör mig glad : .

Ännu ett kort i alla hjärtans dag-tema. Denna gång ett kort som eg även skulle passa även vid andra tillfällen.

Skapat i favoritfärgerna rosa och brunt. ;0)

Här har jag lekt med en av mina favoriter Distress Stickles (Antique Bronze) på kanterna runt motivet och mönsterpappret. Jätteskoj och ger en härlig effekt.


En närbild på texten Glad.

Även på detta kort har jag använt mig av Inkywings biljetter, fast här har jag klippt itu den och fäst den under motivet med texten "Du gör mig..." upptill och "...glad" nedtill. Ett skoj sätt att använda biljetterna på. Här kan man också se en närbild på hur det blir med Distress stickles på kanterna.


Det fantastiska Greeting Farm motivet i närbild, färglagt med Promarkers.

I övrigt har jag stansat ut blommorna med retro-stansarna, distressat kanterna och dekorerat med band, knappar och lite bling - såklart! :0)

. : kram : .

. : alla hjärtans dag-kort : .

Nu är det inte långt kvar tills alla hjärtans dag! Så här i pysselstugan skapas det för fullt i hjärtats tecken, själv brukar jag inte få någonting då jag fyller år i samma veva... Men det är ju kul att fylla år också. ;0)

Årets första Alla hjärtnas dag-kort är rosa!

Jag har använt Greetings Farm stämpeln Anya och färglagt den med mina favoriter Promarkers. Jag har använt Fiskars skärmallar till Hjärtat och Martha Stewarts Doily Lace-stans till spetsen runtomkring.
Sedan är det dekorerat med Prima blommor, rosblad, blingstenar och Tim Holtz filmstrip (sto-or favorit). Istället för en textstämpel har jag använt Inkywings egna biljett "Puss & Kram".


En närbild på dekorationerna. De små ballerina skorna har också fått lite bling.


En närbild på motivet.

Själv måste jag erkänna att jag är så-å nyfiken på vad det är för spännande Lisa beställt hem från CHA!! Så glöm nu inte att hålla utkik i nyhetsbreven och i shopen så ni inte missar något! :0)

. : kram : .

RSS 2.0