Vinn biljetter!

 Missa inte chansen att vinna biljetter, eller pengarna tillbaka, till den åtråvärda Scrapkryssningen!!

Gå in här: arkivet papper & design.

. : kram : .

Mellandagspyssel!

Så var julen över och vi väntar in nyårsfirandet! Själv har jag haft en underbar jul med massor av god mat (förmodligen alldeles för mycket), klappar o kära vänner. Nu när firandet och matresterna tagit slut så har pyssel-lusten börja komma tillbaka. Och vad är bättre att pyssla med än julfotografierna..?

En julinspirerad LO, gjord av härliga julpapper från Making Memories.

En närbild på Inkywings Skogstomte och den stämplade bakgrunden Julsånger. Allt material finns i shopen!

Ha nu en trevlig fortsättning på året och hoppas ni får ett trevligt nyårsfirande!

PS. Glöm inte bort Inkywings 8-års jubileum i slutet av januari....


. : kram : .


Julklappar!

Tänk - bara 1 dag kvar! Imorgon är det så äntligen dags för tomtegröt, skinka, sill o nubbe... och så de efterlängtade julklapparna förstårs! Jag tänkte visa de julklappar jag scrappat till mina två svägerskor. Jag har gjort en minnestavla för deras avlidna far, som jag sedan ramat in. En uppskattad present som faktiskt blivit "beställd", men lite överraskning blir det ju ändå när de inte vet hur de kommer att se ut...

Den första LO´n är gjord till Lillasyster och är gjord utav papper från Maja design, thickers o band.

Istället för att skriva något personligt har jag använt mig av en sångtext.

Till Storasyster har jag gjort en LO med papper från MME, 29th Street Spirit, thickers, lite band o brads.

Båda har jag gjort i formatet 24x30 cm, för att få plats i de ramar jag köpt. Sedan är det bara att rama in och slå in i fint julpapper o julklappen är klar!

Så här blev det inramat o klart.

Vill passa på att önska alla kortmakare, scrappare o pysslare (o ni andra med) En Riktigt God Jul!!!

Vi ses snart igen!

. : kram : .

Chokladask!

Oj, det tog visst längre tid än vad jag tänkt till mitt nästa inlägg... Dagarna har en tendens att skena på ganska fort så här innan jul!! Igår trängdes vi med alldeles för mycket folk när vi skulle inhandla dom sista julklapparna... jisses, vi var inte de enda! Sedan har vi haft Lilljul idag med min far o lillebror(o resten av min familj), som båda jobbar i Trysil i veckorna o inte kommer hem på julafton. Så idag har vi ätit julbord o barnen har fått öppna lite julklappar.... Vilken dag! Å ute så fortsätter snön att vräka ner! Toppen!
Har en liten julklapp till min hästs Lillmatte som jag knåpat ihop under helgen - en chokladask med tillhörande kort.

Det är ju aldrig fel med lite gottis. Papper o dekorationer från Inkywings, stämpel från Stämpelboden.

Stämplarna är från Inkywings o Magnolia. (ursäkta att bildkvalitén inte är den bästa)

Har även gjort klart två skyltar men de ligger på torkning innan de kan fotas! Det får vi se om vi hinner imorgon eller på tisdag. Har även en eller annan julklapp till att pyssla ihop. Phu, tänk att man alltid är ute i så god tid...!! Sedan har jag även DT-alster i Inkywings blogg på tisdag, men där har jag ett par alternativ klara redan, tur är väl det...!

Trevlig kväll!!

. : kram : .

Present till fröken

Nu i skolavslutning- och jultider så passar det bra med en liten julgåva till Victors skolfröken. Givetvis har vi pysslat ihop en liten present!

Ett julkort och en påse, fylld med lite härligt julgottis är väl inte fel?!

Kortet har jag gjort med min nya Rachell Anne Miller-stämpel som jag fick som pris i Stämpelstafetten av Stämpelgården! Den är såååå fin! Tack! Text-stämpeln är från Inkywings.

Påsen är stämplad med en julgris från hÄnglar och textstämpel från Forma. Å så lite band och granris såklart! *ler*

Vill passa på att visa två härliga bilder på mina underbara pojkar...

Att spegla sig ligger på Topp fem listan just nu. Klart det är kul när det är en sådan snygging där på andra sidan... he, he

I måndags var vi på Julfest i Victors skola. Gissa om det var en stolt sexåring som tågade in i lilla luciatåget... öhm, mamma o pappa var nog ganska stolta också...

Ja nu ska jag ladda för jullunch med jobbet, sedan är det jobb fram till sena kvällen. Hoppas på att lägga in lite nytt pyssel här imorgon! Den som väntar på nåt gott...

. : kram : .

Idag fyller Lisa år!

Idag fyller "våran DT-mamma" Lisa år! Vi i DT-gänget överraskade henne på bloggen genom att lägga in bilder på födelsedagskort vi gjort, dagen till ära! Skynda till Inkywings blogg och skriv din egen grattis-hälsning... *ler*

Här kommer mitt kort till Lisa!
Stämplar från Inkywings och AudDesign.

Imorgon kommer jag visa kort och godispåse som Victors skolfröken ska få!

. : kram : .

Skynda Er...

...till Inkywings!!
Om ni lämnar en kommentar i bloggen så har ni chansen att vinna inte mindre än tre olika priser! En av priserna är min egen julsnaps-förvaring...

...desto fler dagar ni kommenterar, desto större chans att vinna på söndag. Lycka till!!

. : kram : .

Levande discokula...

Jaha så har man gjort debuten som levande discokula...! Det var iaf precis så jag kände mig när jag o Lotta red spegelritt på Ungdomssektionens årliga Julshow på ridskolan. *flinar* Iklädda silver- o paljettfrackar, silverlindor, silver- o paljettöverdrag på hjälmarna, sprayglitter... överallt... och som pricken över i: julbelysning i knopparna!! Jisses! Allt detta i ett nedsläckt ridhus, levande ljus o en spotlight. Det var faktiskt jätteskoj! Och det fungerade förvänansvärt bra. Både jag o Lotta var nöjda efteråt, framförallt med hur bra hästarna skötte sig. Det var trots allt inte lite de fick stå ut med idag... *ler* En stor eloge till Lottas mamma Inger som sytt alla våra glittrande attiraljer. Givetvis fick hon ett tackkort designat Scraphorse! *vad annars* Glömde tyvärr fota det i brådskan...
Hittade däremot en gammal LO som jag inte visat tidigare, visar helt enkelt den ist!

LO är gjord i 12*12, trot eller ej! *ler* Stämpelmotiven kommer ifrån Stämpelboden.

Å nu börjar faktiskt längta efter sängen... gäsp...

Godnatt!

. : kram : .

Grattiskort

En nära vän fyllde år igår så då passade jag på att göra ett kort o en presentpåse, som jag fyllde med gottis, att ta med!

Här kommer en närbild på kortet...

Den fantastiska liljan är en stämpel från Inkywings.

Sedan så har jag liftat en ide (kommer tyvärr inte ihåg vart jag såg den) om en välkomstskylt till dörren.

Hoppas tomten ser den bara *ler*

Nu ska jag nog varva lite Idol-final med hockey på tv:n.... eller så kanske jag ska pyssla lite!

. : kram : .

Presentlådor!

Tänk vad tiden går fort - julen närmar sig med stormsteg, och med julen alla de små gåvor som man bör ha med sig när man ska bort på besök! Som mitt första DT-uppdrag åt Inkywings har jag valt att visa mina små praktiska presentlådor. Dessa är toppen att ha med sig och kan fyllas med allt möjligt gottis!! Till detta tillfälle hade jag valt att fylla den ena med lite hemmagjorda pepparkakor och den andra med ett gäng mumsiga kolor.

Lådorna är gjorda av papper från Basic Grey och Making Memories, sedan dekorerade med band och pärlfloss. Stämplarna är från Elisas samt Sockergrynets senaste julstämplar. Allt material finns givetvis i shopen!


Jag ser fram emot att få jobba ihop med Lisa och hennes härliga DT-gäng!! Hoppas att jag ska kunna inspirera några av er därhemma i stugorna!

Pyssla lugnt!

. : kram : .


VI VANN!!!!

...men HURRA...!!! Vårat lag PROmakers vann Stämpelstafetten!!!!!! *JUBLAR o studsar upp o ner* Heeelt otroligt... En stor eloge till mina lagmedlemmar! Ni har varit underbara hela bunten!!!!
Tänkte passa på att visa mitt sista bidrag i ovantående tävling *ler*

Receptet ovan är ett helt fantastiskt gottis...* me like * ...och välldigt enkelt att göra!
Så här ser de ut ....

Nu väntar jag otåligt på "julklapparna" som snart kommer i postlådan; vinsterna i Stämpelstafetten!! hi, hi

Ni kommer väl till Lisas/Inkywings glöggmys på torsdag kväll??! Hon har helt fantastiska erbjudanden på plats i lagret. Vad sägs om alla Inkywings stämplar för 10:-/st...!!! Ååååhååå, Åsa måste köpa...!!! he, he

Ta det lugnt i halkvädret o pyssla lugnt!!!

. : kram : .

Julbak o adventsmys!

Vilken lördag vi haft!!! Massor av bak o mys tillsammans. Och sedan avslutade jag o karln eftermiddagen med att göra årets städryck, helt oplanerat! *ler* Så nu är det ommöblerat och omstuvat så man känner knappt igen sig här hemma! Äldsta sonen fick en smärre chock när han kom hem från barnkalaset.. hi, hi.
Gjorde givetvis ett grattiskort som V kunde ha med sig till kalaset!

Lite hÄnglar är väl aldrig fel *flinar*

Baksidan av kortet stämplas med lite "reklam"...

...och insidan med en personlig hälsning!

Vill också passa på att visa min sambos helt fantastiska bondbröd som han bakade idag!
Lär bli fler sånna imorgon... he, he


Imorgon ser jag verkligen (!) fram emot eftermiddagens pysselstund. Jag o Victor ska få en alldeles fantastisk egentid tillsammans då vi ska vara med på Lisas/Inkywings julpyssel för föräldrar o barn! Saknar att ha Victor lite för mig själv ibland. Är så långt mellan gångerna numera... Ska iaf bli skoj! Vi ser fram emot det båda två!

Avslutar med en liten sneakpeak inför morgondagen...

...så glöm inte att titta in på Inkywings blogg imorgon! Då kommer mitt första inlägg som DT! Glöm inte att lämna en kommentar i IW bloggen, det lottas ut många fina vinster imorgon!!!

Trevlig andra advent!

. : kram : .

Julstämning på bloggen!

Ja, här har det vräkt ner snö senaste dygnet och det ser ut som vi är på nordpolen! Vinterlandskapet tillsammans med alla adventsljusstakar och julpynt gör att julstämningen verkligen infinnit sig *ler stooort* Så då är det ju självklart att det ska synas här på bloggen också. Eller hur?! Fixar och trixar fortfarande lite men snart är det klart.
Min helg i Sthlm och i Globen var toppen!!! Vi hade supertrevligt o avslappnat, allt flöt på förvånansvärt bra o det var ingen stress alls. Blir fortfarande förvånad att man kan springa på så många man känner, trots att det nåt så ofantligt med människor på ett o samma ställe. Förutom alla leksingar jag sprang på så lyckades jag även hitta på DT-Chruss med dotter!! Jätteskojsigt!
Tänkte passa på att visa det näst sista bidraget i Stämpelstaffetten:

Vi blev indelade i olika tekniker o mitt skulle vara välpyntat.

Just nu pysslas det på för fullt inför julen o alla projekt som ska göras. Hoppas jag får tid att lägga in de här snart bara...

Pyssla lugnt!

. : kram : .

RSS 2.0